Diensten

 

Resultaatverhogende oplossingen

Rode draad voor uw succes is onder andere focus en planmatig werken. Daarom heeft HIGH4 voor u een aantal resultaatverhogende oplossingen ontwikkeld. Dus geen dikke rapporten, maar oplossingen met direct resultaat. Hieronder vindt u een aantal van deze oplossingen. Uiteraard worden deze altijd aangepast aan uw wensen en situatie.

Nieuwsbrief / Tips
Alle relaties van HIGH4 ontvangen per kwartaal een nieuwsbrief met concrete tips om hun rendement te optimaliseren. Aanmelden/afmelden nieuwsbrief

Halen, Houden en Groeien
Verkoop draait om get - keep - grow, oftewel klanten binnen halen, behouden en laten groeien. High4 helpt uw onderneming en uw marketing- en verkoopmedewerkers om voor elke groep doelgericht en planmatig acties uit te werken met gegarandeerd resultaat. (zie ook Groei Abonnementģ)

Sterkte / Zwakte Analyse
Wilt u graag in kaart brengen welke acties u zou kunnen ondernemen op basis van uw eigen sterke en wellicht zwakke punten in combinatie met de externe marktkansen en/of bedreigingen? HIGH4 brengt uw actiepunten graag in kaart waarmee u op korte en lange termijn uw resultaat kunt verbeteren. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Propositie van uw bedrijf
HIGH4 is gespecialiseerd in de positionering van uw bedrijf richting (potentiŽle) klanten, medewerkers en/of andere doelgroepen. Hieronder een aantal voorbeelden:

- Toegevoegde Waarde Scan
Heeft u al een oplossing gevonden voor de knelpunten bij uw klant of de klant van uw klant? HIGH4 kan u helpen om waarde te creŽren (lees extra rendement voor uw onderneming) rondom uw producten en/of diensten richting uw klanten, door in te spelen op de daadwerkelijke, achterliggende en/of onbewuste behoefte van uw klanten. Zonder waarde bent u immers waardeloos. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

- Co-creatie
Wat is er beter dan samen met uw (potentiŽle) klanten nieuwe producten of diensten te ontwikkelen, gebaseerd op hun behoeftes. HIGH4 begeleidt deze sessies met en voor u, zodat u oplossingen op maat kunt aanbieden.

- Arbeidsmarkt
Naast een onderscheidend vermogen richting uw (potentiŽle) klanten is het van levensbelang, gezien de enorme krapte op de arbeidsmarkt, dat u uw propositie als werkgever ten opzichte van andere spelers in uw branche goed neerzet. HIGH4 zorgt ervoor dat medewerkers graag bij u komen werken. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

- Evenementen
Het komt nog te vaak voor dat er veel geld wordt uitgegeven aan evenementen zonder concreet doel. Evenementen zijn bij uitstek het middel om uw boodschap aan uw klanten en/of medewerkers te “verpakken”. HIGH4 zorgt ervoor dat uw evenement rendeert. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Quick Scan
Het succes van uw organisatie begint bij het succes van uw verkooporganisatie en de daarbij behorende verkoopprocessen. Heeft u momenteel een goed beeld van de effectiviteit van uw verkooporganisatie? Veel (sales) directeuren zouden graag een helder beeld hebben van het functioneren van de verkooporganisatie en de individuele verkopers, adviseurs of accountmanagers en verkoop binnendienst. Wat gaat er goed, wat kan er beter? En hoe kunnen wij dit dan het beste bereiken? HIGH4 kan dit voor u inzichtelijk maken en u een concreet plan van aanpak aanreiken? Het is aan u of u de actiepunten zelf wil oppakken of geheel of gedeeltelijk wil uitbesteden aan HIGH4. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Offerte Scan
Schiet u met uw offertes in de roos? Te vaak steken verkooporganisaties terecht veel tijd in acquisitie bij potentiŽle klanten, maar sturen ze een onvolledige offerte naar de klant. HIGH4 maakt uw offertes echt scherper. Wat mag u verwachten van uw investering:
• Huidige situatie in kaart brengen
• Opvragen offerte(s) bij uw concurrentie
• Duo bezoek met uw verkoper
• Uitwerken en presenteren van concrete aanpassingen en tips rondom uw offertes
Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Account- en rayonplannen
Focus binnen uw verkooporganisatie is bepalend voor uw succes. HIGH4 begeleidt uw verkopers bij het creŽren van focus door onder andere gezamenlijk account- en rayonplannen te maken en leren doelgericht te werken en te scoren. (zie ook Groei Abonnementģ)

Sparringpartner / Consult
Ook als directeur heeft u af en toe een spiegel nodig. Wat doet u commercieel goed, wat kan commercieel beter en/of anders. Zet u uw medewerkers goed in? Heeft u voldoende waarde opgebouwd binnen uw onderneming, behaalt u uw persoonlijke – en/of bedrijfsdoelstelling, etc. Investering op aanvraag.
(zie ook Groei Abonnementģ)

Diverse verkoopcampagnes
Focus, focus en nog eens focus. Door middel van klantgerichte en oplossingsgerichte campagnes creŽert u de nodige focus bij uw (marketing-) en verkoopmedewerkers met direct zichtbaar resultaat. HIGH4 maakt graag, samen met uw medewerkers, een overzichtelijk actieplan met jaarplanning. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Trainingen
High4 heeft een breed pakket aan commerciŽle vaardigheidstrainingen ontwikkeld. HIGH4 maakt graag voor uw organisatie een training met de daarbij behorende coaching (voetballen leer je toch ook niet in de kleedkamer!) op maat. Voor meer informatie over onze maatwerk trainingen.
(zie trainingen of meer info)

- Coaching
Lukt het uw verkopers onvoldoende om kwalitatieve afspraken te maken? Werken uw verkoopmedewerkers niet of nauwelijks met structuur en/of doelgericht. Focus en planmatig werken is een must voor uw succes. HIGH4 ondersteunt uw medewerkers on the job met vaardigheden met gegarandeerd beter blijvend resultaat. Investering op aanvraag. (zie ook Groei Abonnementģ)

Kennismaking HIGH4
Laten we een vrijblijvende afspraak inplannen en u krijgt tijdens het gesprek een toegevoegde waarde gesprek met tips waar u direct mee aan de slag kunt. Tevens weet u direct of uw bedrijf en HIGH4 wel of niet samen de gewenste resultanten gaan halen. Samenwerking begint immers met vertrouwen en een goed gevoel.

 

Bovenstaande oplossingen kunt u ook afnemen in het HIGH4 Groei Abonnementģ. Uiteraard is het ook mogelijk op basis van uw behoefte een abonnement op maat samen te stellen.

Wilt u meer informatie over de diverse oplossingen van HIGH4 of een vrijblijvende afspraak? HIGH4 gaat graag met u om de tafel zitten om te bepalen wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.