Diensten

 

Trainingen

Wat is de filosofie van HIGH4?
Inmiddels hebben velen ervaren dat HIGH4 een inspiratiebron is voor hun persoonlijke groei die leidt tot hun professionele groei! En dat is nu precies het effect wat ik beoog. Het is de kunst om het beste in mensen boven te halen. Dat is dť drijfveer. Als dat lukt, dan geeft dat voldoening voor de deelnemer, onze opdrachtgever, en voor ons als coach, stelt Michiel Kaarsgaren, oprichter/eigenaar van HIGH4.

Waarom HIGH4?
Er is een duidelijke behoefte aan mťťr, concludeerde Michiel Kaarsgaren toen hij HIGH4 oprichtte. Er is mťťr dan het gebruikelijke trainen van nieuwe vaardigheden. Mťťr dan inzicht krijgen in aspecten als je karakter, je sterkten en aanwezige vaardigheden en tekortkomingen. Zelfs het ontwikkelen van meer wilskracht en motivatie is in sommige gevallen onvoldoende voor mensen om gestelde doelen te bereiken of effectief te reageren op uitdagingen of onverwachte situaties.

Waar draait het om?
“Het gaat om de persoon. Klinkt logisch, mŠŠr HIGH4 handelt daar ook naar. Wij beginnen mensen pas te coachen als wij ze echt begrijpen. En zij door nieuw verworven inzicht, zichzelf beter begrijpen. Dit is de eerste fase in het bewustwordingsproces. Alleen dan kunnen we onze aanpakoefeningen, opdrachten en rollenspelen afstemmen op de persoonlijke behoeften en prioriteiten. Of de doelstelling van onze opdrachtgever.

Wat levert dat op?
Wij streven in onze aanpak naar praktische inzichten en oplossingen die onmiddellijk toepasbaar zijn in de praktijk. Ons motto is immers: ‘ons doel is uw resultaat’.

Wat is de stijl van HIGH4?
De deelnemers worden op een prettige manier ‘uitgedaagd’ om eruit te halen wat er in zit. Door onze grensverleggende praktijkgerichte aanpak komen mensen al snel op een hoger niveau.

Wat heb je eraan?
De maatschappij stelt dagelijks eisen aan onze cognitieve, sociale en emotionele eigenschappen. Spanning en onzekerheid ontstaan als de eisen van een situatie, onze competentie te bovengaan. High4 zorgt ervoor dat mensen met plezier, zowel efficiŽnter als effectiever werken, terwijl zij zich prettig en vitaal voelen. Hierdoor ervaren dagelijks velen heel veel voldoening doordat zij competenter om kunnen gaan met uitdagende en dynamische situaties.

Neem vandaag nog contact met HIGH4 op voor een verhelderende kennismaking. Bel met 073 – 5944302 of 06 - 11169474 of neem contact op via deze site.